free hit counter
Πάνες-Pampers

Βρεφικές Πάνες Pampers σε προσφορά – Αγοράστε στην πιο φτηνή τιμή της αγοράς

Προσφορά της ημέρας σε βρεφικές πάνες

Βρήκαμε Pampers σε προσφορά, στη φθηνότερη τιμή της αγοράς με το ελάχιστο κόστος μεταφοράς. Είναι η φθηνότερη τιμή ανά πάνα σε όλα τα μεγέθη με δωρεάν επιστροφή προϊόντων

Α. Επιλέγετε το μέγεθος και την ποσότητα που θέλετε από το παρακάτω site.

SUPERPANES.GR

Όσο μεγαλύτερο το μέγεθος, τόσο πιο φτηνά θα είναι. Εμείς επιλέγουμε κυρίως μηνιαίες συσκευασίες.

Β. Δημιουργείτε λογαριασμό και δηλώνετε διεύθυνση, τρόπο πληρωμής κλπ.

Γ. Πληρώνετε και περιμένετε να έρθουν οι πάνες σπίτι σας.

Μην πληρώνετε άλλο ακριβά τις πάνες, αγοράστε έξυπνα πάνες φθηνά μέσω ίντερνετ.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ

Τι πρέπει να προσέξω την πρώτη φορά που αλλάζω πάνα

Αρχικά συγκεντρώστε ό,τι χρειάζεστε και τοποθετήστε τα σ’ ένα μέρος κοντα΄σας, για να μην τα ψάχνετε. Δεν πρέπει να αφήσετε το μωρό μόνο του πάνω στην αλλαξιέρα ούτε ένα δευτερόλεπτο. Πρέπει όλα λοιπόν να βρίσκονται γύρω σας. Πλύνετε τα χέρια σας, ξαπλώστε το μωρό σε καθαρή πετσέτα. Ανοίξτε τη βρόμικη πάνα, αφαιρέστε την προσεκτικά, διπλώστε την και αφήστε τη στην άκρη. Σκουπίσετε με απαλά μωρομάντιλα (δερματολογικά ελεγμένα ειδικά για μωρά) όλη την περιοχή για να απομακρύνετε τις ακαθαρσίες. Στη συνέχεια, πλύνετε το μωρό τοπικά με χλιαρό τρεχούμενο νερό και με ουδέτερο σαπούνι ειδικά μελετημένο για μωρά. Αφού το στεγνώσετε καλά, απλώστε αποφρακτική κρέμα συγκάματος και τοποθετήστε μια καθαρή πάνα κάτω από το μωρό. Προσέξετε το μπροστινό μέρος της να διπλωθεί ελαφρά, ώστε να μην καλυφθεί ο αφαλός του. Τέλος, κλείστε την πάνα με τα πλαϊνά αυτοκόλλητα. Αφήστε τη χαλαρή περίπου δύο δάχτυλα, μιας και όταν το μωρό σας πιει το γάλα του η κοιλιά του θα φουσκώσει.

Πότε αλλάζω την πάνα

Εξαρτάται από το πόσο συχνά λερώνεται. Ειδικά τις πρώτες εβδομάδες, μπορεί να χρειάζεται και ανά τρεις ώρες. Το μωρό πρέπει να είναι καθαρό.

Να αφήσω το μωρό για λίγο χωρίς πάνα;

Ναι. Είναι καλό να το αφήνετε κατά διαστήματα χωρίς την πάνα του, αρκεί η θερμοκρασία του δωματίου να είναι κατάλληλη, ώστε να αερίζεται το δέρμα του και να στεγνώνει καλύτερα.

Να βάζω κρέμα κάθε φορά που αλλάζω πάνα;

Οι παιδίατροι συνιστούν να βάζετε μια πολύ μικρή ποσότητα κρέμας με βάση τον ψευδάργυρο ως προστατευτικό εναντίον του συγκάματος που μπορεί να δημιουργηθεί από την πάνα. Αν το μωρό σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο σε αυτή την περιοχή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια αντιμυκητιασική ή αντιφλεγμονώδη κρέμα, αφού πρώτα συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας.

Πως θα ξοδέψω λιγότερα λεφτά για πάνες

Μόνο με έρευνα στο διαδίκτυο. Μην αγοράζετε από τα σούπερ μάρκετ που συχνά έχουν πιο ακριβές τιμές. Επιλέξτε διαδικτυακά καταστήματα από την Ελλάδα που έχουν ελάχιστα ή καθόλου μεταφορικά και πολύ χαμηλή τιμή ανά πάνα.

Βρείτε προσφορές σε πάνες εδώ 

Συχνές ερωτήσεις για τις πάνες Pampers

 Μάθετε περισσότερα για τη δέσμευση των Pampers στην ασφάλεια, μέσα από τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις που ακολουθούν. Αν έχετε περεταίρω ερωτήσεις, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ε: Γιατί υπάρχουν διαρροές από την πάνα του μωρού μου;

Α: Επειδή το κάθε μωρό έχει διαφορετικό μέγεθος και σχήμα σώματος, οι πάνες εφαρμόζουν διαφορετικά στο κάθε μωρό. Στα Pampers μετράμε τα πόδια, τον ποπό και τη μέση χιλιάδων μωρών και προσπαθούμε να βρούμε τη σωστή εφαρμογή που θα βοηθήσει στη συγκράτηση των διαρροών. Μερικές φορές, οι διαρροές οφείλονται στο ότι η άκρη της πάνας στα πόδια ή στη μέση έχει διπλώσει λίγο. Περάστε το δάχτυλό σας ανάμεσα στο ελαστικό της μέσης και τις άκρες για να βοηθήσετε στην καλύτερη εφαρμογή. Μια άλλη αιτία διαρροής είναι ότι δεν υπάρχει αρκετό απορροφητικό υλικό για την ποσότητα των ούρων του μωρού σας. Αν το μωρό σας είναι κοντά στο ανώτατο όριο βάρους της πάνας που χρησιμοποιείτε, ίσως πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μεγαλύτερο μέγεθος πάνας, καθώς σε μεγαλύτερες πάνες υπάρχει περισσότερο απορροφητικό υλικό.

Ε: Είναι ασφαλή όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις πάνες Pampers;

Α: Οι πάνες, τα μωρομάντηλα και οι πάνες-βρακάκια των Pampers κατασκευάζονται από υλικά που έχουν περάσει από διεξοδικούς ελέγχους και έχουν αποδειχτεί ότι είναι ασφαλή. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι κοινά στις περισσότερες πάνες και μωρομάντηλα και χρησιμοποιούνται με ασφάλεια από εκατομμύρια μωρά σε όλο τον κόσμο κάθε μέρα.

Ε: Τι προκαλεί τα συγκάματα από πάνες;Α: Δυστυχώς, τα συγκάματα από πάνες είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα. Περισσότερα από τα μισά μωρά από 4 έως 15 μηνών παρουσιάζουν σύγκαμα από την πάνα και σχεδόν όλα τα μωρά θα συγκαούν τουλάχιστον μία φορά πριν μάθουν να χρησιμοποιούν το γιογιό. Το να αλλάζετε τις πάνες μετά από κάθε ενούρηση ή αφόδευση είναι ο καλύτερος τρόπος να αποφύγετε τα συγκάματα. Για περισσότερες πληροφορίες για τις αιτίες και την αγωγή των συγκαμάτων από την πάνα, κάντε κλικ εδώ.

Ε: Τα Pampers προκαλούν συγκάματα;

Α: Δεν υπάρχουν υλικά μέσα στις πάνες Pampers που προκαλούν συγκάματα και οι μελέτες έχουν δείξει ότι οι μοντέρνες υπέρ-απορροφητικές πάνες μίας χρήσης μπορούν να παρέχουν οφέλη στο μωρό σας, προσφέροντας βελτιωμένη υγιεινή στο δέρμα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς θα αποφύγετε και πώς θα θεραπεύσετε τα συγκάματα, παρακαλούμε διαβάστε το άρθρο για τα συγκάματα.

Ε: Τι είναι αυτές οι χάντρες τζελ μέσα στην πάνα Pampers και είναι ασφαλές αν τις βρω στο δέρμα του μωρού μου;

Α: Αυτό το υπέρ-απορροφητικό τζελ χρησιμοποιείται συχνά σε πάνες μίας χρήσης και στη συσκευασία αρκετών τροφίμων. Αυτές οι μικρές χάντρες από τζελ απορροφούν περίπου 30 φορές το βάρος τους, κλειδώνοντας την υγρασία μακριά από το δέρμα του μωρού σας. Περιστασιακά μπορεί να βρείτε λίγο από αυτό το τζελ στο δέρμα του μωρού σας. Είναι ασφαλές και μπορεί να φύγει με ένα απλό σκούπισμα. Για να μάθετε περισσότερα για τα υλικά μιας πάνας, διαβάστε το σχετικό άρθρο μας.

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι μοντέρνες υπέρ-απορροφητικές πάνες μίας χρήσης μπορούν να παρέχουν οφέλη στο μωρό σας, προσφέροντας βελτιωμένη υγιεινή στο δέρμα*. Επιπροσθέτως, έχει αποδειχτεί ότι οι μοντέρνες πάνες μίας χρήσης μειώνουν την υπερβολική ύγρανση του δέρματος μέσω της χρήσης υπέρ-απορροφητικού τζελ που κλειδώνει τα ούρα και κρατάει την υγρασία μακριά από το δέρμα του μωρού, συμβάλλοντας στη μείωση των περιστατικών συγκάματος από την πάνα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο της εταιρίας pampers. Αγοράστε σήμερα τις πάνες του μωρού σας στην καλύτερη τιμή της αγορά εδώ έαν δεν προλάβατε την προσφορά στείλτε μας σχόλιο κάτω από το πόστ να σας συστήσουμε κιάλλες ιστοσελίδες με μεγάλες εκπτωσεις στις βρεφικές πάνες pampers.

Mymommy
Mymommy

Άρθρα που απασχολούν όλη την οικογένεια, συνταγές, διατροφή, επικαιρότητα, υγεία, ιστορίες μαμάδων, ψυχολογία, φροντίδα παιδιού και μωρό, θηλασμός και εγκυμοσύνη.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *